Pelajaran Holdem – Bagaimana Menjadi Pemain yang Agresif

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Sangat mudah untuk menjadi pemain yang agresif setelah anda mengetahui caranya. Dalam pelajaran Holdem ini, saya akan memberi anda 3 langkah mudah mengenai cara melakukannya sekarang.

Pelajaran Holdem Langkah 1

Pertama, mega888 anda tidak dibenarkan memeriksa dan anda tidak dibenarkan menghubungi. Saya tahu anda boleh melakukannya mengikut peraturan, tetapi untuk strategi agresif ini berjaya, anda harus membersihkan dua tindakan ini dari otak anda. Jangan berfikir tentang menelefon. Jangan memikirkan kenaikan gaji. Jangan sekali-kali mempertimbangkan untuk memanggil hanya untuk melihat kegagalan, walaupun anda boleh!

Pelajaran Holdem Langkah 2

Sekarang, untuk kepentingannya. Anda akan bertaruh tiga kali ganda besar. Itu dia. Kami telah menjadikannya cukup mudah agar sesiapa sahaja dapat mengikutinya. Apabila anda mahu bertaruh, anda bertaruh 3 kali ganda dari blind besar. Jadi, sepanjang masa, satu-satunya pilihan anda adalah bertaruh 3 kali ganda dari blind besar, atau lipat. Itu dia. Sekiranya anda mahu bermain, anda bermain, pertaruhan 3xBB. Sekiranya anda tidak mahu bermain lipat

Pelajaran Holdem Langkah 3

Ini adalah langkah yang sukar tetapi saya akan menutupnya kerana ia penting. Jadi apa yang anda lakukan apabila seseorang membesarkan anda?

Tidak kira apa yang mereka naikkan, pilihan anda adalah bertaruh 3 kali ganda dari blind besar, atau lipat. Jangan panggil mereka! Saya memberitahu anda bahawa ini adalah soalan tipu muslihat.

Jadi bagaimana jika semuanya melibatkan anda?

Sekiranya anda mempunyai bilangan yang kurang atau sama dengan mereka, anda boleh memanggilnya semua atau melipatnya. Sekiranya anda mempunyai lebih banyak, anda boleh memanggil all-in dan bertaruh 3 kali ganda dari blind besar (untuk baki meja) atau anda melipat.

Ini adalah kaedah yang sangat mudah untuk menjadi permainan yang agresif. Tetapi adakah anda tahu apa? Ianya berhasil! Cuba lain kali. Pelajaran Holdem cepat ini merangkumi 3 langkah mudah untuk menjadi pemain Holdem yang agresif!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.